Legalització de Llibres de Comptabilitat

Venciments Mercantil
contabilidad
Data: 30/06/2020

Tot i estar sota l'empara d'un Estat d'Alarma a causa de la crisi sanitària que ens assota, estem en el termini per a la legalització dels llibres de comptabilitat de l'exercici 2019.

El termini finalitza als trenta dies de la data límit per a la formulació dels comptes anuals que, en aquesta ocasió s'ha prorrogat fins als tres mesos posteriors a la sortida de l'Estat d'Alarma.

No obstant això, si és el seu desig que procedim a el tràmit de la legalització dels llibres de l'2019, els preguem que ens ho confirmin i, en cas que la comptabilitat no la portem nosaltres, els preguem ens facin arribar els següents fitxers:

  • Llibre diari amb obertura i tancament, operacions separades per dia des de l'inici fins a la fi de l'exercici
  • Llibre de Balanços amb un balanç de situació de sumes i saldos per cada trimestre i un balanç final (abans de el tancament), un balanç de situació i un compte de pèrdues i guanys
  • Qualsevol altre llibre auxiliar que desitgin legalitzar.

Ens ho hauran d'enviar en format EXCEL o PDF per correu electrònic a la nostra seu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

A el cost habitual d'aquest tràmit se li ha d'afegir la taxa que cobra el Registre Mercantil que és de 40,55 € per l'enviament normal (dos llibres)

Esperem la seva resposta

atentament

 

 

Totes les dates


  • 30/06/2020

Proporcionat per iCagenda